Al onze producten

De mogelijkheden met CNC frezen en houtbewerking zijn bijna eindeloos. Bekijk hieronder producten en projecten die MCHout heeft opgeleverd.

Deuren op maat laten maken

Heeft u een deur (binnendeur of voordeur) met een afwijkende maatvoering? Wilt u een bijzondere deur of zijn de gekochte deuren net iets te lang? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het exact op maat laten maken van de deuren met behulp..

Lees meer

Gebogen pilaren en spanten

Gebogen pilaren en spanten voor bijvoorbeeld een gebouw met een rond dak of voor de romp van het schip zijn niet alleen erg arbeidsintensief om te maken, maar vragen ook gedegen vakkennis en vakmanschap. Iedere spant of pilaar moet exact..

Lees meer

Ronde en gebogen vormen

Op het gebied van houtbewerking zijn ronde en gebogen vormen de meest lastige organische vormen om te maken met de hand. Het is een arbeidsintensief werk én vragen gedegen vakkennis en vakmanschap. Zeker als u een serie of reeks ronde of..

Lees meer

Trap op maat laten maken

Wilt u een nieuwe trap plaatsen in uw nieuwbouwwoning, een bestaande trap renoveren of een bestaande trap vervangen? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen van uw nieuwe houten trap met behulp van de CNC freestechniek.

Lees meer

Traptreden op maat laten maken

Wilt u de traptreden van een bestaande trap vervangen omdat u uw trap aan het renoveren bent? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen van uw nieuwe houten traptreden met behulp van de CNC frees techniek.

Lees meer

Louvre luiken laten maken

Wilt u uw nieuwbouwwoning een landelijke uitstraling geven of zijn de bestaande louvre luiken van uw woning toe aan vervanging? Met behulp van de CNC freesmachine kunnen wij relatief eenvoudig louvre luiken maken.

Lees meer

Vensters en kozijnen laten maken

Vensters (of kozijnen) zijn de basis voor ieder raam om (extra) licht in een woning of bedrijfspand te laten schijnen. Een goed venster is een belangrijke basis waarin een deur, raam of ander bewegend element geplaatst wordt. Bent u op..

Lees meer

Tafelblad op maat laten maken

Lees meer