Deuren op maat laten maken

Deuren op maat laten maken

Heeft u een deur (binnendeur of voordeur) met een afwijkende maatvoering? Wilt u een bijzondere deur of zijn de gekochte deuren net iets te lang? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het exact op maat laten maken van de deuren met behulp van de CNC frees techniek.

Deuren inkorten

Het inkorten van deuren is niet altijd even makkelijk, zeker niet als het gaat om een grotere serie deuren, die allemaal exact even breed of hoog moeten worden. Voor de CNC freesmachine van MCHout is dit echter géén lastige klus. De gewenste maatvoering wordt in de computergestuurde machine gevoerd, waarna het frezen kan beginnen. De deuren worden één voor één in de machine gelegd die vervolgens het werk doet. Iedere deur komt er op exact op dezelfde wijze uit. Snel, efficiënt en zeer nauwkeurig!

Deuren bewerken

Een mooie binnendeur of voordeur die volledig past bij uw woning of bedrijfspand, dat wil toch iedereen? MCHout is in staat om deuren te voorzien van bijzondere uitsnedes, reliëf en afwerkingen. Zo wordt iedere voorzien van de wensen en eisen die u stelt aan de deuren, inclusief de gewenste uitstraling passend bij uw woning of pand.

Wat zijn de kosten voor deuren op maat laten maken?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het op maat maken van deuren. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het aantal deuren, het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en de afwerking. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het op maat laten maken van deuren? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over deuren op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MCHout u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Deuren op maat laten maken

5 assig en 3 assig frezen

CNC freeswerk is een houtbewerkings methode die op vele verschillende manieren uitgevoerd kan worden. Zo bestaat er 5 assig en 3 assig frezen. Tussen beide manieren van frezen zit verschil, waarbij 5 assig frezen vele voordelen heeft.

Lees meer
Onze producten