Gebogen pilaren en spanten

Gebogen pilaren en spanten

Gebogen pilaren en spanten voor bijvoorbeeld een gebouw met een rond dak of voor de romp van het schip zijn niet alleen erg arbeidsintensief om te maken, maar vragen ook gedegen vakkennis en vakmanschap. Iedere spant of pilaar moet exact de juiste (identieke) maatvoering hebben. Bent u op zoek naar een organisatie die voor u gebogen pilaren of spanten kan vervaardigen? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen hiervan met behulp van de CNC frees techniek.

Gebogen pilaren en spanten laten maken door MCHout

U levert een (digitale) bouwtechnische tekening aan met specificaties, wij doen de rest. Zo simpel als het klinkt is het eigenlijk ook. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de pilaren of spanten behandeld of onbehandeld op.

Wat zijn de kosten voor het maken van pilaren of spanten?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het produceren van pilaren of spanten. Iedere pilaar of spant is immers uniek en vraagt zijn eigen aanpak. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en de afwerking van de pilaren en spanten. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van pilaren of spanten? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MCHout u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Gebogen pilaren en spanten

Over MCHout

MCHout is uw betrouwbare partner op het gebied van CNC gestuurde en machinale houtbewerking. Met een historie van ruim 40 jaar maatwerk in de bouw kennen we de kneepjes van het vak.

Lees meer
Onze producten