Houten trapleuning op maat

Wilt u een houten trapleuning op maat laten maken? MCHout vertaalt graag uw wensen in een tastbare trapleuning. Wij beschikken over de juiste CNC freestechniek en maken zo van ieder soort hout een prachtige trapleuning. Voor het maken van een houten trapleuning op maat en CNC freestechniek bent u bij MCHout aan het juist adres.

Een mooie trapleuning maakt uw trap pas echt af. Een trap is namelijk een eye-catcher van een woonhuis. Gaat u voor een klassiek afgewerkte leuning of heeft u liever een strakke trapleuning? MCHout is in staat om om alle verschillende soorten trapleuningen geheel op maat te maken en te voorzien van de wensen en eisen die u stelt aan de treden, inclusief de gewenste uitstraling passend bij uw woning of pand.

Trapleuning op maat laten maken door MCHout

Een trapleuning is een lastige klas, wanneer deze uit verschillende vormen, hoekjes of details bestaat. Wij, van MCHout, nemen graag het werk uit handen en frezen voor u een prachtige trapleuning. Dit scheelt u tijd en u bent verzekerd van een prachtige leuning. 

Komt u eens langs om uw wensen te bespreken. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van een bouwtechnische tekening met de specificaties van de leuning. Wij doen de rest. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de leuning behandeld of onbehandeld op, net wat u wenst.

Een volledige trap laten maken door MCHout

Wilt u een gehele trap laten maken door MCHout? Dat kan! Bij MCHout maken wij een nauwkeurige en kwalitatieve trap op maat met behulp van onze deskundige CNC freestechniek. De werkwijze hiervoor is vergelijkbaar met het laten maken van enkel een trapleuning. U levert de maatvoering aan, wij zorgen ervoor dat uw trap geproduceerd wordt. 

Wilt u meer weten over het op maat laten maken van een trapleuning?

Wilt u meer weten over houten trapleuningen op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Houten trapleuning op maat