Kosten van CNC frezen

Kosten van CNC frezen

De kosten van het gewenste freeswerk hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van het te produceren product, de wijze van aanleveren, de hoeveelheid freeswerk en de moeilijkheidsgraad van het freeswerk.
Om deze reden kunnen wij niet werken met vaste prijzen, ieder object is immers anders waardoor ook de kosten verschillend uitvallen.

Behandeld of onbehandeld?

Naast de moeilijkheidsgraad speelt ook de afwerking mee. Wilt u het ruwe eindproduct ontvangen of wilt u ook dat wij deze netjes afwerken tot halffabricaat zodat u er verder geen werk mee heeft. Beide opties zijn mogelijk.
Naast de behandeling en afwerking bepaalt ook het type hout de prijs.

Enkele stuks of een serie producten?

Geen enkel product is identiek. Voor ieder product stellen wij onze freesmachine opnieuw in. Behalve als u meerdere producten nodig heeft die identiek moeten zijn. Als de machine eenmaal goed is ingesteld kunnen wij vrij eenvoudig en relatief snel de producten op de gewenste maat maken. Achter elkaar door.

Digitale 3D tekeningen

Bent u in het bezit van digitale bestanden of exacte gewenste maatvoering van de producten? Dan ontvangen wij deze graag zodat wij de (bouw)tekening om kunnen zetten naar een 3D tekening en het freeswerk bepaalt kan worden.
Heeft u deze tekeningen niet? Ook dat is geen enkel probleem! Wij helpen u graag om uw tekening of schets om te zetten naar een digitale 3D tekening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het vervaardigen van uw producten met de freesmachine? U kunt eerst geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hiervoor ontvangen wij graag een gespecificeerde tekening van het object of een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden. Op basis van uw gegevens nemen wij contact op om de verdere wensen en eisen te bespreken. Wij brengen vervolgens een passende offerte uit.

Freesmachine & werkplaats

De CNC freesmachine van MCHout is een 5 assige freesmachine. Dat betekent dat deze machine niet alleen 2D (horizontaal en verticaal), maar ook in 3D (‘de hoogte in’) kan frezen. De contouren worden in de computer gezet en de machine doet de rest van het werk. Met een hoge mate van nauwkeurigheid wordt het gewenste freeswerk uitgevoerd.

Lees meer
Onze producten