Louvre luiken laten maken

Louvre luiken laten maken

Wilt u uw nieuwbouwwoning een landelijke uitstraling geven of zijn de bestaande louvre luiken van uw woning toe aan vervanging? Met behulp van de CNC freesmachine kunnen wij relatief eenvoudig louvre luiken maken.

Louvre luiken zorgen niet alleen voor een fraaie, landelijke uitstraling van uw woning, maar zijn ook zeer geschikt als zonwering. Het voordeel van dit type luiken ten opzichte van bijvoorbeeld rolluiken is dat het het binnen niet totaal verduisterd wordt.

Heeft u een eigen ontwerp, wensen met betrekking tot het ontwerp, zoals bijvoorbeeld specifieke detailleringen, lameltypes, ook dan kunt u bij MCHout terecht. Ieder luik wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Wilt u bestaande luiken vervangen? Wij kunnen met behulp van de CNC freestechniek vrijwel identieke nieuwe luiken voor u maken.

De productie van louvre luiken

U levert een (digitale) bouwtechnische tekening aan met specificaties, wij doen de rest. Zo simpel als het klinkt is het eigenlijk ook. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de luiken behandeld of onbehandeld op. Eventueel kunnen wij de luiken ook voor u plaatsen.

Wat kosten louvre luiken?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het produceren van louvre luiken. Ieder luik is immers (bijna) uniek en vraagt zijn eigen aanpak. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het lameltype, het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en detailleringen en de afwerking. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van louvre luiken of het vervangen van bestaande luiken? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over de louvre luiken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MCHout u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

louvre luiken laten maken

Over MCHout

MCHout is uw betrouwbare partner op het gebied van CNC gestuurde en machinale houtbewerking. Met een historie van ruim 40 jaar maatwerk in de bouw kennen we de kneepjes van het vak.

Lees meer
Onze producten