Over MCHout

Wie zijn wij?

MCHout is gespecialiseerd in het (in serie) produceren van interieur- en exterieurwerk. Bent u op zoek naar (een serie) maatwerk kozijnonderdelen, traptreden, gebogen dorpels, lijstwerk, onderdelen voor meubilair, stijlvolle lambriseringen, op maat gemaakte deuren of deurpanelen? Met de 5-assige CNC freesmachine maakt MCHout het mogelijk.

Speciale en unieke producten

Ook speciale wensen en unieke producten frezen wij graag voor u. Een met precisie vervaardigd schaalmodel, onderdelen voor de stofferingsbrache, jachtbouw en automotive industrie.

Hoge kwaliteitsstandaard

Een hoge kwaliteit, korte levertijden en natuurlijk een prettige service met korte lijnen staan bij MCHout hoog in het vaandel. Met behulp van onze software in combinatie met de freesmachine zijn wij in staat nagenoeg elke gewenste houtbewerking voor u uit te voeren. En dat op een snelle, efficiënte en zeer nauwkeurige manier!

MCHout: specialist in CNC freeswerk

Freesmachine & werkplaats

De CNC freesmachine van MCHout is een 5 assige freesmachine. Dat betekent dat deze machine niet alleen 2D (horizontaal en verticaal), maar ook in 3D (‘de hoogte in’) kan frezen. De contouren worden in de computer gezet en de machine doet de rest van het werk. Met een hoge mate van nauwkeurigheid wordt het gewenste freeswerk uitgevoerd.

Lees meer
Onze producten