Ronde en gebogen vormen

Ronde en gebogen vormen

Op het gebied van houtbewerking zijn ronde en gebogen vormen de meest lastige organische vormen om te maken met de hand. Het is een arbeidsintensief werk én vragen gedegen vakkennis en vakmanschap. Zeker als u een serie of reeks ronde of gebogen vormen moet opleveren. Door gebruik te maken van de CNC freestechniek, krijgt ieder object exact de juiste (identieke) maatvoering.
Bent u op zoek naar een organisatie die voor u ronde of gebogen vormen kan vervaardigen van hout? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen hiervan met behulp van onze 5 assige CNC freesmachine.

Ronde en gebogen vormen laten maken door MCHout

U levert een (digitale) bouwtechnische tekening aan met specificaties, wij doen de rest. Zo simpel als het klinkt is het eigenlijk ook. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de houtproducten behandeld of onbehandeld op.

Wat zijn de kosten voor het maken van ronde of gebogen vormen?

Wij hanteren voor de productie van geen enkel product vaste prijzen. Ieder product vraagt zijn eigen aanpak en houtbewerkingstechniek. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en de gewenste afwerking van de houtproducten. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van ronde of gebogen vormen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MCHout u biedt? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Ronde en gebogen vormen

Over MCHout

MCHout is uw betrouwbare partner op het gebied van CNC gestuurde en machinale houtbewerking. Met een historie van ruim 40 jaar maatwerk in de bouw kennen we de kneepjes van het vak.

Lees meer
Onze producten