Tafelblad op maat laten maken

Een tafelblad op maat heeft enorm veel voordelen. Allereerst heeft u nauwelijks belemmeringen van de standaard maatvoeringen. Een tafelblad op maat maakt het mogelijk om een tafel te maken voor iedere ruimte of ieder vertrek en dat past in ieder hoekje. Daarnaast hoeft u bij een tafelblad op maat enkel nog maar de afwerking en montage te verzorgen.

Een perfecte passende situatie voor uw interieur

Wat is er mooier dan een eettafel, bijzettafel of andere tafel dat naadloos in uw interieur past? In woonwinkels vindt u verschillende tafels, maar vaak hebben de tafels wel iets dat niet perfect aan uw wensen voldoet. Wij, van MCHout, vertalen graag uw wensen in een tafel op maat. Door middel van onze CNC-freestechniek bent u verzekerd van een hoogwaardig en strak afgewerkte tafel. Kom langs met uw idee├źn en laat onze freesmachine uw droomtafel uitfrezen.

Tafelblad op maat laten maken door MCHout

Als vakman of klusser is het mogelijk om zelf een tafelblad op maat te maken. Echter, het maken van een tafelblad is een tijdrovende klus. Zeker wanneer de klant een bepaalde houtsoort, een bepaalde breder of andere details verwerkt wil hebben in het blad.

MCHout neemt graag het werk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van een (digitale) bouwtechnische tekening. Wij zetten de tekening om naar software die de CNC-freesmachine aanstuurt. Wij leveren de tafel behandeld of onbehandeld op. Zo laat u eenvoudig uw wensen terugkomen in een tafelblad van MCHout.

Wat kost een tafelblad op maat?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het produceren van tafelblad op maat. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en de afwerking. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van tafelblad op maat? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over een tafelblad op maat?

Wilt u graag meer weten over maken van een tafelblad op maat door MCHout? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Tafelblad op maat laten maken