Trap op maat laten maken

Trap op maat laten maken

Wilt u een nieuwe trap plaatsen in uw nieuwbouwwoning, een bestaande trap renoveren of een bestaande trap vervangen? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen van uw nieuwe houten trap met behulp van de CNC freestechniek.

Een mooie houten trap is een echte eye-catcher voor uw woonkamer, hal, gang of overloop. Een elegante, klassieke trap met sierlijke afwerking of een moderne trap met een strakke afwerking. MCHout is in staat om alle verschillende soorten trappen geheel op maat te maken en te voorzien van de wensen en eisen die u stelt aan een trap, inclusief de gewenste uitstraling passend bij uw woning of pand.

Een trap op maat laten maken

Een trap met de hand maken is niet alleen weggelegd voor de échte doe-het-zelver of vakman, het is ook nog eens een tijdrovende klus. MCHout neemt u veel van dit werk uit handen.
U levert een (digitale) bouwtechnische tekening aan met specificaties, wij doen de rest. Zo simpel als het klinkt is het eigenlijk ook. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de trap behandeld of onbehandeld op.

Een bestaande trap renoveren?

Wilt u een bestaande trap (laten) renoveren? Bij MCHout is het ook mogelijk om alleen traptreden of trapleuningen op maat te laten maken. De werkwijze hiervoor is vergelijkbaar met het laten maken van een volledige trap. U levert de maatvoering aan, wij zorgen ervoor dat uw traptreden of trapleuning geproduceerd wordt.

Wat zijn de kosten voor een trap op maat?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het produceren van een trap op maat. Iedere trap is immers uniek en vraagt zijn eigen aanpak. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het aantal treden, het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en de afwerking. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van een trap op maat? Neem dan contact op met ons, zodat wij een geheel vrijblijvende offerte kunnen toesturen.

Trap op maat laten maken

Traptreden op maat laten maken

Wilt u de traptreden van een bestaande trap vervangen omdat u uw trap aan het renoveren bent? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen van uw nieuwe houten traptreden met behulp van de CNC frees techniek.

Lees meer
Onze producten