Traptreden op maat laten maken

Traptreden op maat laten maken

Wilt u de traptreden van een bestaande trap vervangen omdat u uw trap aan het renoveren bent? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen van uw nieuwe houten traptreden met behulp van de CNC frees techniek.

Een mooie houten trap is een echte eye-catcher voor uw woonkamer, hal, gang of overloop. Een elegante, klassieke trap met sierlijke afwerking of een moderne trap met een strakke afwerking. Is uw trap toe aan een opknapbeurt of past deze niet (meer) in uw interieur? MCHout CNC Houtbewerking is in staat om alle verschillende soorten traptreden geheel op maat te maken en te voorzien van de wensen en eisen die u stelt aan de treden, inclusief de gewenste uitstraling passend bij uw woning of pand.

Traptreden op maat laten maken door MCHout

Traptreden met de hand maken is niet alleen weggelegd voor de échte doe-het-zelver of vakman, het is ook nog eens een tijdrovende klus. Zeker als iedere trede ook nog eens verschillend is. MCHout neemt u graag dit werk uit handen.

U levert een (digitale) bouwtechnische tekening aan met de specificatie(s) van de treden en wij doen de rest. Zo simpel als het klinkt is het eigenlijk ook. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de traptreden behandeld of onbehandeld op, net wat u wenst.

Een volledige trap op maat laten maken?

Wilt u een bestaande trap volledig (laten) vervangen of wilt u een nieuwe trap plaatsen in uw nieuwbouwwoning? Bij MCHout is het ook mogelijk om een volledige trap op maat te laten maken. De werkwijze hiervoor is vergelijkbaar met het laten maken van enkel traptreden. U levert de maatvoering aan, wij zorgen ervoor dat uw trap geproduceerd wordt.

Wat zijn de kosten voor traptreden op maat?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het produceren van traptreden op maat. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het aantal unieke treden, het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en de afwerking. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van traptreden op maat? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over traptreden op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MCHout u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

traptreden op maat laten maken

Over MCHout

MCHout is uw betrouwbare partner op het gebied van CNC gestuurde en machinale houtbewerking. Met een historie van ruim 40 jaar maatwerk in de bouw kennen we de kneepjes van het vak.

Lees meer
Onze producten