Vensters en kozijnen laten maken

Vensters en kozijnen laten maken

Vensters (of kozijnen) zijn de basis voor ieder raam om (extra) licht in een woning of bedrijfspand te laten schijnen. Een goed venster is een belangrijke basis waarin een deur, raam of ander bewegend element geplaatst wordt. Bent u op zoek naar nieuwe vensters of kozijnen voor in uw nieuwbouwwoning of wilt u vensters in uw huidige woning vervangen? Dan kunt u bij MCHout terecht voor het vervaardigen van uw nieuwe houten kozijnen met behulp van de CNC freestechniek.

Mooie houten kozijnen met eventueel bijpassende luiken zorgen voor een passende afwerking en uitstraling van uw woning. MCHout maakt ieder kozijn of venster op maat, waardoor deze volledig voldoen aan de wensen en eisen die u stelt.

Vensters op maat laten maken

U levert een (digitale) bouwtechnische tekening aan met specificaties, wij doen de rest. Zo simpel als het klinkt is het eigenlijk ook. Uw tekening zetten wij om naar de software die onze CNC freesmachine aanstuurt. Het gewenste hout wordt in de machine geplaatst die de rest van het werk doet. Wij leveren de trap behandeld of onbehandeld op. Eventueel kunnen wij de vensters en kozijnen ook voor u plaatsen.

Wat zijn de kosten van de productie van vensters en kozijnen?

Wij hanteren geen vaste prijzen voor het produceren van vensters en kozijnen. Ieder exemplaar is immers (bijna) uniek en vraagt zijn eigen aanpak. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren zoals het type hout, de hoeveelheid bewerkingen en detailleringen en de gewenste afwerking. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de productie van vensters en kozijnen of het vervangen van bestaande vensters en kozijnen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u meer weten over MCHout?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MCHout u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Vensters en kozijnen laten maken

Over MCHout

MCHout is uw betrouwbare partner op het gebied van CNC gestuurde en machinale houtbewerking. Met een historie van ruim 40 jaar maatwerk in de bouw kennen we de kneepjes van het vak.

Lees meer
Onze producten