Waarom kies je voor CNC freeswerk?

Waarom kies je voor CNC freeswerk?

Waarom en wanneer kies je voor CNC freeswerk? CNC Houtbewerking maakt gebruik van computer gestuurd freeswerk. CNC freeswerk staat tegenover het handmatig bewerken van een houtproduct, ook wel het conventioneel bewerken genoemd. Bij freeswerk dient altijd de keuze tussen beide productiemethoden gemaakt te worden.

Complexe opdracht?

Wanneer er een lastig, complex product geproduceerd dient te worden is de keuze voor het gebruik van CNC freeswerk een verstandige. Bij CNC freeswerk wordt er op basis van het productontwerp een programma te geschreven. Op basis daarvan wordt de frees aangestuurd. Een CNC frees programma geeft de zekerheid dat een product nauwkeurig wordt geproduceerd. 

Serie producten produceren?

Dient er een serie producten geproduceerd te worden? Ga dan voor het frezen met een CNC-programma. Door middel van een CNC-frees worden de houtproducten snel en nauwkeurig gefreesd. Het gebruik van CNC is vaak de juiste keuze. Naast de korte bewerkingstijd en nauwkeurigheid, garandeert het CNC-programma weinig afkeur en een constante, hoge kwaliteit houtproductie.

Bij MCHout is iedereen welkom, van particulieren tot bedrijven. Ieder product dat wij leveren voldoet gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Meer weten over CNC freeswerk?

Wil je meer weten over CNC freeswerk of over de mogelijkheden die MCHout jou biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers geven graag vrijblijvend advies en staan iedere werkdag voor jou klaar.

Waarom kies je voor CNC freeswerk?

5 assig en 3 assig frezen

CNC freeswerk is een houtbewerkings methode die op vele verschillende manieren uitgevoerd kan worden. Zo bestaat er 5 assig en 3 assig frezen. Tussen beide manieren van frezen zit verschil, waarbij 5 assig frezen vele voordelen heeft.

Lees meer